Bleekwit

Geld terug garantie

Bleekwit staat bekend om het leveren van bleekproducten van de allerhoogste kwaliteit.

Daarom bieden we met vertrouwen een 100% garantie op resultaat of geld terug.


We zijn er namelijk van overtuigd dat uw tanden aanzienlijk witter zullen worden na het gebruik van onze teeth whitening Strips, meestal met een verbetering van 1 tot 2 tinten. We begrijpen echter dat elk gebit uniek is, en we willen geen valse verwachtingen scheppen voor degenen bij wie het om bepaalde redenen niet buitengewoon effectief zou kunnen zijn, zoals een grijze ondertoon.

Hoe kom je in aanmerking?

  • 1. Maak een duidelijke foto van je tanden voordat je onze producten gebruikt.
  • 2. Gebruik onze Bleek Strips exact zoals aangegeven in de instructies.
  • 3. Op de 1ste, 7de en 14de dag na het gebruik van onze teeth whitening strips, neem foto's om te kunnen aantonen dat je onze teeth whitening strips correct hebt gebruikt
  • 4. Stuur binnen 15 dagen na ontvangst een e-mail naar info@bleekwit.nl met je bestelnummer, jouw vier foto's en een afbeelding van de gebruikte producten.

Na onze goedkeuring

ontvang je een goedkeuringsnummer en een retourformulier via e-mail en kan je de producten retourneren. Zorg ervoor dat u alle 4 andere foto’s in vergelijkbare licht

omstandigheden maakt om nauwkeurige resultaten weer te geven. 


Alle vóór en na foto’s moeten ook geldige datum- en tijdstempels bevatten. U heeft 15 dagen vanaf de ontvangen datum om een ​​geld-terug-garantie aan te vragen. 


Aanvragen die niet aan deze criteria voldoen

worden geweigerd.